Aanpassing praktijkbeleid ivm Corona pandemie

Geachte patiƫnt,

In verband met de Corona pandemie zijn wij genoodzaakt het beleid van de praktijk aan te passen. We proberen hiermee verdere verspreiding van het virus te voorkomen en onze diensten beschikbaar te houden voor de patiƫnten die het het hardst nodig hebben.

Het is niet meer mogelijk online afspraken te maken. Het inloopspreekuur vervalt. Wij verzoeken u om niet zomaar binnen te lopen in de huisartsenpraktijk, alleen als u een afspraak heeft. Alle vragen dienen telefonisch via de assistente gesteld te worden.

Spreekuur consulten en visites worden slechts voor noodzakelijke klachten gedaan. Indien u een afspraak op het spreekuur heeft, kom dan zoveel mogelijk alleen of neem maximaal 1 begeleider mee.

Het is wel mogelijk om telefonisch (of binnenkort video-contact) te hebben met de huisarts en/of de praktijkondersteuners.

De reeds geplande afspraken voor niet dringende zaken zullen worden afgezegd, zoals langer bestaande klachten. De geplande diabetes, CVRM, astma en COPD controles zullen worden vervangen door telefonische consulten. De longfunctiecontrole, bloeddrukmetingen en voetcontroles zullen vervallen, de praktijk zal met u contact opnemen wanneer dit weer mogelijk is.

Het spreekuur van de praktijkondersteuner GGZ zal telefonisch doorgang vinden.

Alleen met uw hulp kan de huisartsenzorg deze unieke maar ook onzekere periode goed doorkomen. Wij danken ieder voor het begrip.

Met vriendelijke groet,

De medewerkers van huisartsenpraktijk de Hogen Hoed