Huisartsenpraktijk de Hogen Hoed werkt met een team van huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten en een verpleegkundig specialist (in opleiding). Kijkt u eens op het kopje “medewerkers”, dan ziet u ons team.

Wij werken met vier vaste huisartsen. Alle patiënten worden verdeeld over de artsen, rekening houdend met de keus van de patiënt. Wij streven naar een vaste arts voor elke patiënt waar kan. In het geval van acute zaken of bij volle agenda’s wordt u gezien door de dokter van dienst.

Dokter I.E.J. van der Geest
dokter E.J. Heydenrijk
dokter S.M.M. Schakenraad
dokter N. van Eekelen

De naam van onze praktijk is: “DE HOGEN HOED”

Dit komt van
HOGEN = Hogendorplaan
HOED = Huisartsen onder één dak

De Hogen Hoed - Huisartsen Vlaardingen

Missie

Wij willen ons werk werk als huisarts goed doen, samen met ons team maar ook in samenwerken met andere collega’s buiten de Hogen Hoed. Hiervoor hebben we regelmatig overleggen met onder andere thuiszorg, wijkteam, specialist ouderengeneeskunde, geriater en psychiater over onze complexe patiënten.

We staan voor het leveren van kwalitatief goede en betaalbare zorg voor al onze patiënten.We proberen rekening te houden met de veranderingen in de maatschappij  en de veranderende zorgvraag. Wij zijn toekomstgericht, rekening houdend met de vergrijzing, toename van chronische zorg, uitbreiding van preventieve geneeskunde en benodigde bezuinigingen in de gezondheidszorg.

Binnenkort volgt hier een link naar onze nieuwe praktijkfolder.

Teamuitje 2016