Wijzigingen huisartsen per januari 2018

Beste patiënten,

Januari 2018 start direct met een wijziging van onze huisartsen.

Dokter M.M. van de Weert zal per 8 januari niet meer werkzaam zijn binnen onze praktijk. Zij is 2 jaar lang, onze en uw, steun en toeverlaat geweest als vervangster van dokter van der Pas. Wij danken dokter van de Weert voor haar inzet en prettige samenwerking en wensen haar veel succes in haar carrière elders in het land. Wij zullen haar missen!!!

Heuglijk nieuws is dat dokter. S.M.M. Schakenraad als huisarts is aangenomen en zal vanaf 8 januari 2018 starten in onze praktijk.

Haar werkdagen zijn: maandag, woensdag en donderdag.

Van deze gelegenheid gebruik makend wensen wij u en uw gezin/naasten fijne feestdagen, voorspoed en geluk in het nieuwe jaar.

 

Namens het hele team van De Hogen Hoed

 

Dr. Schakenraad stelt zich voor!

Ik ben Sandra Schakenraad, 36 jaar oud en sinds 7 jaar werkzaam als huisarts Per januari 2018 ga ik met veel plezier beginnen bij huisartsenpraktijk de Hogen Hoed.

Ik heb mijn geneeskunde- en huisartsenopleiding in Nijmegen gevolgd. Tijdens mijn studie heb ik mijn man leren kennen, die sinds kort als internist oncoloog werkt in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Daarom zijn we afgelopen zomer en onze twee dochters van 5 en 7 jaar oud verhuisd van Nijmegen naar deze regio. Naast het huisartsen-vak houd ik van hardlopen en leuke dingen doen met mijn gezin en vrienden.

Ik wens u een gezond en gelukkig 2018!