Inloopspreekuur

Van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 9:30 uur kunt u binnenlopen voor kleine klachten. Het inloopspreekuur wordt door 1 huisarts gedaan. Het kan dus voorkomen dat u een andere arts ziet dan uw vaste huisarts.

Het inloopspreekuur is bedoeld voor eenvoudige, korte vragen of klachten die in ongeveer 5 minuten besproken en bekeken kunnen worden. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, maar kunt direct binnenlopen op de praktijk. Voor meer informatie over het inloopspreekuur, klik hier.

Spreekuur op afspraak

Dagelijks is er ook een ochtend en een middag spreekuur op afspraak. Een afspraak duurt 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of een probleem dat meer tijd vraagt, laat dit dan weten aan de assistente. Zij kan dan meer tijd voor u reserveren. Bel bij voorkeur tussen 8 en 10 uur, dan kunt u meestal dezelfde dag nog terecht voor een afspraak.

Voor een goede planning van het spreekuur zal de assistente u vragen naar de reden van uw komst. Meld u zich bij aankomst in de praktijk bij de assistente, zodat we weten dat u er bent. Daarna kunt u gaan zitten in de wachtkamer.

Telefonisch spreekuur

De praktijk is het best telefonisch bereikbaar tussen 8 en 12 uur en tussen 13:30 en 14:30 uur. Als u een vraag heeft, dan belt u met de assistente. Indien er sprake is van een vraag waar de assistente u niet meteen mee kan helpen, dan noteert zij uw telefoonnummer wordt u later teruggebeld. Voor uitslagen kunt u het beste tussen 13:30 en 14:30 uur bellen. Zo is er voldoende tijd om de uitslagen goed te verwerken.

Tussen 10 en 10:20 uur is er overleg tussen huisartsen en assistentes. Tussen 12:30 en 13:30 uur hebben wij lunchpauze. Op deze tijdstippen zijn we telefonisch alleen bereikbaar voor spoed.

Wist u dat u ook online afspraken kunt inplannen of via e-mail een korte vraag kunt stellen aan uw huisarts? Klik hier voor meer informatie hierover.