Spreekuur

Dagelijks is er een ochtend en een middag spreekuur. Een afspraak duurt 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of een probleem dat meer tijd vraagt, laat dit dan weten aan de assistente. Zij kan dan meer tijd voor u reserveren. Bel bij voorkeur tussen 8 en 10 uur, dan kunt u meestal dezelfde dag nog terecht voor een afspraak.

Voor een goede planning van het spreekuur zal de assistente u vragen naar de reden van uw komst. Meld u zich bij aankomst in de praktijk bij de assistente, zodat we weten dat u er bent. Daarna kunt u gaan zitten in de wachtkamer.

Telefonisch spreekuur

De praktijk is het best telefonisch bereikbaar tussen 8 en 12 uur en tussen 13:30 en 14:30 uur. Als u een vraag heeft, dan belt u met de assistente. Indien er sprake is van een vraag waar de assistente u niet meteen mee kan helpen, dan noteert zij uw telefoonnummer wordt u later teruggebeld. Voor uitslagen kunt u het beste tussen 13:30 en 14:30 uur bellen. Zo is er voldoende tijd om de uitslagen goed te verwerken.

Tussen 10 en 10:20 uur is er overleg tussen huisartsen en assistentes. Tussen 12:30 en 13:30 uur hebben wij lunchpauze. Op deze tijdstippen zijn we telefonisch alleen bereikbaar voor spoed.