« terug naar vorige pagina

Spreekuur

Inloopspreekuur

Vanaf maandag 11 april 2022 zijn we weer gestart met het inloopspreekuur.
U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 9 uur binnenlopen voor kleine klachten/ 1 korte kleine vraag. Dit mag zonder afspraak op ons inloopspreekuur. U wordt door 1 van de artsen gezien. Voor spelregels en meer uitleg, klikt u hier.

Spreekuur op afspraak

Dagelijks is er ook een ochtend en een middag spreekuur op afspraak. Een afspraak duurt 15 minuten. Heeft u meerdere klachten of een probleem dat meer tijd vraagt, laat dit dan weten aan de assistente. Zij kan dan meer tijd voor u reserveren. Bel bij voorkeur tussen 8 en 10 uur, dan kunt u meestal dezelfde dag nog terecht voor een afspraak.

Voor een goede planning van het spreekuur zal de assistente u vragen naar de reden van uw komst. Meld u zich bij aankomst in de praktijk bij de assistente, zodat we weten dat u er bent. Daarna kunt u gaan zitten in de wachtkamer.

 

Telefonische bereikbaarheid

De praktijk is het best telefonisch bereikbaar tussen 8 en 12 uur en tussen 13:30 en 15:30 uur. Als u een vraag heeft, dan belt u met de assistente. Indien er sprake is van een vraag waar de assistente u niet meteen mee kan helpen, dan noteert zij uw telefoonnummer wordt u later teruggebeld.

Voor uitslagen kunt u het beste tussen 13:30 en 15:30 uur bellen. Zo is er voldoende tijd om de uitslagen goed te verwerken.

Tussen 10:00 en 10:30 uur is er overleg tussen huisartsen en assistentes.
Tussen 12:30 en 13:30 uur hebben wij lunchpauze.
Tussen 15:30 en 17:00 uur hebben wij andere taken. 
Op deze tijdstippen zijn we telefonisch alleen bereikbaar voor spoed.