« terug naar vorige pagina

Spreekuur

Inloopspreekuur

U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 9 uur binnenlopen voor kleine klachten/ 1 korte kleine vraag. Dit mag zonder afspraak op ons inloopspreekuur. U wordt door 1 van de artsen gezien. Voor spelregels en meer uitleg, klikt u hier.

Spreekuur op afspraak

Dagelijks is er ook een ochtend en een middag spreekuur op afspraak. Een afspraak duurt 15 minuten. Heeft u meerdere klachten of een probleem dat meer tijd vraagt, laat dit dan weten aan de assistente. Zij kan dan meer tijd voor u reserveren. Bel bij voorkeur tussen 8 en 10 uur, dan kunt u meestal dezelfde dag nog terecht voor een afspraak.

Voor een goede planning van het spreekuur zal de assistente u vragen naar de reden van uw komst. Meld u zich bij aankomst in de praktijk bij de assistente, zodat we weten dat u er bent. Daarna kunt u gaan zitten in de wachtkamer.

 

 

 

 

 

 

 

Telefonische bereikbaarheid

De praktijk is het best telefonisch bereikbaar tussen 8 en 12 uur. Als u een vraag heeft, dan belt u met de assistente. Indien er sprake is van een vraag waar de assistente u niet meteen mee kan helpen, dan noteert zij uw telefoonnummer wordt u later teruggebeld.

Tussen 10:00 en 10:30 uur is er overleg tussen huisartsen en assistentes.

U kunt er voor kiezen om teruggebeld te worden door de assistente. Kiest u dan een 4 in het menu. 

De praktijk is in de middag van 15.30-16.30 uur alleen bereikbaar voor dringende medische zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

Tussen 16.30 en 17.00 uur is de praktijk alleen voor spoed te bereiken. Toets in geval van medische spoed altijd een 1.